null

DE CE SĂ ALEGI CETAPHIL

De ce să alegi produsele Cetaphil pentru îngrijirea pielii sensibile? Citește mai multe despre istoria brandului, despre știința care stă la baza produselor noastre și grija pe care o purtăm pentru pielea sensibilă.

POVESTEA CETAPLHIL 

De peste 70 de ani, brandul Cetaphil este implicat în dezvoltarea dermatologiei pentru a vă pune la dispoziție cele mai bune soluții de îngrijire a pielii. Am creat formule specifice pentru produsele noastre, pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele sensibilă.

MARCA NR. 1 DE PRODUSE DE ÎNGRIJIRE A PIELII RECOMANDATĂ DE MEDICI

Lucrând în strânsă colaborare cu dermatologi și personal medico-sanitar, noi am derulat peste 550 studii clinice incluzând peste 32.000 pacienți, pentru a asigura eficiența și siguranța produselor noastre pentru piele sensibilă. Experiența îndelungată în domeniul îngrijirii pielii a câștigat încrederea dermatologilor și a pacienților în produsele Cetaphil.

#1 DOCTOR RECOMMENDED FACIAL SKINCARE BRAND
null

INGREDIENTELE NOASTRE

Cetaphil utilizează o gamă vastă de ingrediente esențiale, ca de exemplu niacinamide, ceramide și acid hialuronic, fiecare dintre acestea având proprietăți unice și eficiente în tratarea diverselor afecțiuni dermice.