null

MARCA NR. 1 DE PRODUSE DE ÎNGRIJIRE A PIELII RECOMANDATĂ DE MEDICI

Lucrând în strânsă colaborare cu dermatologi și personal medico-sanitar, noi am derulat peste 550 studii clinice incluzând peste 32.000 pacienți, pentru a asigura eficiența și siguranța produselor noastre pentru piele sensibilă. Experiența îndelungată în domeniul îngrijirii pielii a câștigat încrederea dermatologilor și a pacienților în produsele Cetaphil.

null

ALEGEREA EXPERȚILOR DERMATOLOGI PENTRU PIELEA SENSIBILĂ

Cetaphil a fost descoperit cu peste 70 de ani în urmă pentru îngrijirea pielii sensibile a pacienților și pentru a oferi dermatologilor produse concepute pentru rezolvarea afecțiunilor dermatologice ale pacienților lor. De atunci, această marcă de produse este apreciată de dermatologi și experți în îngrijirea pielii. 


Primul produs dezvoltat, Cetaphil Loțiune de Curățare, conținea doar opt ingrediente și nu conținea parfum și săpun, reprezentând soluția preferată de medici și farmaciști pentru pacienții cu piele sensibilă.


ÎN CĂUTAREA SOLUȚIILOR DE ÎNGRIJIRE A PIELII SENSIBILE

Am acordat același nivel de atenție produselor noastre la fiecare pas. Pentru a ne asigura că beneficiați de cea mai bună îngrijire pentru pielea ta, noi colaborăm cu experți în domeniu pentru a înțelege pielea sensibilă și pentru a furniza produse special concepute pentru o anumită gamă de probleme ale pielii sensibile.

Pe baza studiilor noastre clinice și a unei strânse colaborări cu personalul medico-sanitar, societatea noastră dezvoltă produse de îngrijire a pielii care sunt delicate și eficiente în același timp. De fapt, produsele Cetaphil au fost testate pe mai mult de 32.000 de pacienți în peste 550 de studii clinice Galderma..


Cetaphil reprezintă marca nr. 1 de produse de îngrijire a pielii recomandată de medici în SUA. Selectează opțiunea recomandată de experți pentru pielea ta sensibilă.