ÎNTREBĂRI FRECVENTE

CETAPHIL

Cetaphil este o gamă de produse de îngrijire a pielii special concepute și cu eficacitate dovedită clinic pentru pielea sensibilă. Credem că sănătatea pielii tale este ceea care contribuie la o piele frumoasă și strălucitoare, așa că toate produsele Cetaphil au fost dezvoltate având în vedere sănătatea pielii tale în primul rând.

Echipa Cetaphil este dedicată sănătății pielii, nu soluțiilor superficiale. Munca noastră se bazează pe știință și cercetare, iar pentru a ne asigura că produsele noastre au cu adevărat grijă de pielea ta, colaborăm îndeaproape cu medicii dermatologi pentru a dezvolta produse de curățare, creme şi loțiuni hidratante, pentru toate tipurile de piele. Produsele Cetaphil sunt potrivite chiar și pentru cea mai sensibilă piele, motiv pentru care medicii dermatologi le recomandă și au încredere în acestea de peste 70 de ani.

Produsele Cetaphil sunt concepute pentru a fi delicate și eficiente chiar și pentru pielea sensibilă. Aceasta înseamnă că, indiferent dacă ai o piele în general normală, sau dacă ai o afecțiune a pielii precum acneea, rozaceea sau eczema, Cetaphil îți respectă pielea și îți poate oferi curățarea, hidratarea și protecția împotriva uscăciunii de care are nevoie pielea ta.


Avem la dispoziție o gamă largă de produse de îngrijire, inclusiv cele dezvoltate împreună cu medicii dermatologi, destinate pielii predispuse la eczemă, a tenului predispus la acnee sau la roşeață.

Produsele Cetaphil conțin formulări care refac bariera naturală de protecție a pielii. De asemenea, produsele noastre sunt concepute pentru a avea un nivel optim al pH-ului care să respecte echilibrul acido-bazic al pielii. Ne asigurăm că folosim numai ingrediente de înaltă calitate și, în plus, multe dintre formulările noastre sunt fără parfum și hipoalergenice, ceea ce face ca produsele Cetaphil să fie ideale pentru utilizarea zilnică chiar și pe pielea sensibilă.

Unii alcooli pot fi iritanți pentru piele, dar numai alcoolii care usucă (cei mai frecvenți sunt alcoolul etilic si alcoolul izopropilic). Produsele Cetaphil nu conțin niciunul dintre acești alcooli iritanti sau care usucă. Alcoolii din produsele Cetaphil sunt molecule mult mai mari decât alcoolii tipici care usucă. Astfel, ingredientele pe care le folosim, cum ar fi alcoolul cetilic și alcoolul stearilic, tind să rețină apa și sunt hidratanți, nu usucă pielea. Aceste ingrediente reprezintă motivul pentru care produsele Cetaphil sunt agenți de curățare atât de delicați.

Ingredientele din produsele noastre Cetaphil nu sunt surse recunoscute de gluten; cu toate acestea, Galderma nu testează urmele de gluten care pot fi prezente în ingrediente sau ca rezultat al procesului de fabricație. În plus, furnizorii de ingrediente se pot schimba. Dacă sunteți pacient cu boala celiacă, vă recomandăm să vă consultați medicul înainte de a utiliza produsele Cetaphil.

Produsele Cetaphil sunt dezvoltate având în vedere sănătatea pielii în primul rând. Starea de bine a animalelor este, de asemenea, o prioritate cheie pentru companie. Din acest motiv, Galderma nu testează produsele sau ingredientele Cetaphil utilizate în Cetaphil pe animale în nicio etapă a proceselor noastre de inovare, dezvoltare sau producție a produselor. Galderma a folosit metodologii de testare non-animale recunoscute de industrie pe marca sa Cetaphil chiar înainte ca reglementările care interzic testarea produselor cosmetice pe animale să intre în vigoare în diferite țări. 


Aceste eforturi fac parte din angajamentul nostru de a asigura siguranța produselor noastre, bunăstarea consumatorilor noștri și contribuția noastră în plan social, în general. 


Cu toate acestea, unele autorități sanitare pot efectua teste pe animale pentru anumite produse cosmetice înainte de aprobarea pentru vânzare pe piață, așa cum este încă cazul în China. 


Galderma este angajat în promovarea de alternative la testarea pe animale a produselor cosmetice și a încheiat un parteneriat cu IIVS (Institute for In Vitro Sciences), un laborator non-profit de cercetare și testare, pentru a contribui la generarea de alternative la testarea pe animale pentru produsele cosmetice la nivel global. 


IIVS are un program activ în China, al cărui scop este de a promova utilizarea și acceptarea reglementară a metodelor de testare non-animale pentru evaluarea siguranței produselor cosmetice. Prin această abordare de colaborare cu autoritățile de reglementare și organismele din industria chineză, sperăm să contribuim la eliminarea testării pe animale în industria cosmetică din întreaga lume. 

CETAPHIL LOȚIUNE DE CURĂȚARE

Cetaphil Loțiune de Curățare este atât de delicat încât, dacă alegeți, puteți aplica produsul pe piele și apoi pur și simplu îl ștergeți cu un tampon de bumbac - este chiar mai blând pentru piele decât apa! Cu toate acestea, mulți dintre cei care folosesc acest produs preferă să clătească pielea cu apă după utilizarea Cetaphil Loțiune de Curățare, similar altor produse de curățare. Este corectă și această modalitate de utilizare.

Nu, Cetaphil Loțiune de Curățare nu este un săpun lichid și nu face spumă ca săpunurile solide sau săpunurile lichide. Cu toate acestea, chiar și fără spumă, Cetaphil este eficient curățând pielea de excesul de sebum, impurități și machiaj, cu o formulă dovedită clinic, care este atât eficientă cât și delicată.

Da, cu siguranță poți! O rutină zilnică de îngrijire a pielii este importantă pentru menținerea sănătății pielii, în special la persoanele cu piele sensibilă. Iar formula acestui produs este suficient de delicată pentru curățarea zilnică, dimineața și seara.

Da, Cetaphil este potrivit pentru toate tipurile de piele și îndepărtează eficient excesul de sebum, impurități și machiaj. Dacă ai pielea foarte grasă, poți încerca și Cetaphil Gel de Curățare — este eficient în matifierea pielii, fără iritație.

Cetaphil Loțiune de Curățare este conceput pentru a fi suficient de delicat pentru curățarea zilnică a feței, dar poate fi folosit și la duș ca un produs de curățare delicat și eficient pentru corp.

Da, Cetaphil Loțiune de Curățare este eficient în îndepărtarea excesului de sebum, impurități și machiaj, având o formulă delicată dovedită clinic.

Parabenii sunt conservanții cei mai folosiți în produsele cosmetice. FDA și alte agenții din domeniul medical din întreaga lume evaluează că, în prezent, nu există niciun motiv de siguranță pentru ca consumatorii să fie îngrijorați de utilizarea produselor cosmetice care conțin parabeni. 

CETAPHIL SPOTCONTROL  

Pe lângă faptul ca are inclus factorul de protecție solară SPF30, Cetaphil SPOTCONTROL Loțiune Hidratantă SPF30 oferă o tehnologie avansată specifică pentru nevoile tenului gras, mixt şi predispus la strălucire. 


 - Tehnologia Oleosome asigură un factor de protecție solară SPF ridicat cu concentrații mai mici și mai puține filtre de protecție solară, ceea ce reduce potențialul iritant. 


 - Alantoina, gluconatul de zinc, acidul gliciretinic sunt incluse in formulă pentru a contribui la calmarea pielii, care poate aparea la un produs cu SPF. 


 - Tehnologia Micropearl absoarbe sebumul de suprafață, contribuie la reducerea strălucirii şi oferă pielii un aspect mat. Ingredientele care absorb sebumul oferă pielii un aspect mat, de lungă durată. 


În timp ce Cetaphil Loțiune de Zi este un produs de hidratare zilnică potrivit pentru persoanele cu piele normală, tipurile de piele grasă vor avea beneficii suplimentare în urma utilizării produsului Cetaphil SPOTCONTROL Loțiune Hidratantă SPF30.

Cetaphil SPOTCONTROL Spumă de Curățare are un parfum discret. Un parfum discret este unul care nu rămâne pe piele. Odată ce apa este folosită pentru a îndepărta produsul de pe piele, parfumul este îndepărtat de pe piele. Este folosit pentru a acoperi mirosul natural al ingredientelor din multe alte produse.

CETAPHIL RESTORADERM

Da, Cetaphil RESTORADERM este dovedit clinic a fi sigur pentru utilizare pe pielea sugarilor și a copiilor mici începând cu vârsta de 3 luni.

Formularea bogată în emolienți și tehnologiile inovatoare atrag apa către piele, hrănind și protejând în același timp bariera cutanată. 


- Special formulată cu ovăz coloidal, ceramide şi tehnologia Filaggrin™ pentru a hidrata şi calma pielea predispusa la uscăciune, mancărime şi eczemă.

BUYING CETAPHIL

Poți găsi produsele Cetaphil în farmaciile tale preferate şi magazinele online cunoscute. Pentru o listă completă a locațiilor în care poți găsi produsele Cetaphil, accesează pagina noastră “De unde puteți cumpăra”.

Când faci clic pe butonul “Cumpără acum” de pe una dintre paginile noastre cu produse, pe ecran va apărea lista diferiților comercianți online. Când accesezi oricare dintre aceste magazine online, vei părăsi site-ul Cetaphil.com/ro și vei fi redirecționat către unul dintre aceste site-uri partenere de unde îți poți finaliza achiziția. Te rugăm să citeşti termenii și condițiile acestor site-uri web.