null

POVESTEA CETAPHIL

De peste 70 de ani, brandul Cetaphil este implicat în dezvoltarea dermatologiei pentru a vă pune la dispoziție cele mai bune soluții de îngrijire a pielii. Am creat formule specifice pentru produsele noastre, pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele sensibilă.

OUR-STORY_2.jpg

O MARCĂ CU ISTORIE

Având rădăcini modeste în statul Texas, Cetaphil a fost descoperit de un farmacist pentru a-și ajuta pacienții să trateze mai eficient pielea sensibilă. Marca a fost înființată în anul 1947 și atunci a fost lansat și primul produs, Cetaphil Loțiune de Curățare, care continuă să genereze aceleași rezultate eficiente. Recunoscută rapid pentru aplicarea delicată, gama de produse de îngrijire a pielii sensibile Cetaphil a început să se dezvolte, pe măsură ce acest brand a avansat știința pielii sensibile.

MOTIVAȚI DE INOVAȚIA ÎN DOMENIUL PIELII SENSIBILE

În prezent, suntem din ce în ce mai dedicați oferirii unor produse ultra-moderne pentru piele sensibilă, realizând activități de cercetare atentă și colaborând îndeaproape cu personal medico-sanitar pentru a înțelege mai bine nevoile pielii pacienților, și pentru a personaliza produsele de îngrijire dermatologică pentru fiecare tip de piele.

Brandul Cetaphil și produsele sale pentru piele sensibilă sunt recunoscute de peste 70 de ani, și derulăm în permanență teste clinice riguroase pentru a câștiga reputația de Marca nr. 1 recomandată de medici pentru îngrijirea tenului în SUA și în alte țări de pe glob. În prezent, produsele Cetaphil sunt disponibile în peste 70 de țări din întreaga lume, și oferă o gamă vastă de produse de zi cu zi pentru necesitățile pielii, de la produse de curățare și hidratare până la produse pentru bebeluși și soluții pentru piele sensibilă.