Pro RednessControl Cremă Hidratantă de Zi SPF 30

Pro RednessControl Cremă Hidratantă de Zi SPF 30

Badges

Pro Redness Control Cremă Hidratantă de Zi SPF 30

Pentru ten sensibil, predispus la roșeaţă

Cremă hidratantă nuanțatoare, neutră, pentru piele sensibilă predispusă la roșeaţă, care ascunde imediat roșeaţa și uniformizează nuanța pielii.

• Formulată special cu alantoină, extract de lemn dulce și cafeină pentru calmarea roșeţei, iar vitamina E bogată în anti-oxidanți asigură protecția împotriva radicalilor liberi de suprafață 
• Asigură protecție UVA/UVB, având SPF 30 
• Formula nuanțatoare ascunde imediat aspectul de roșeață
• Produs testat dermatologic, cu eficacitate dovedită clinic, delicat pentru pielea sensibilă

DESCRIERE COMPLETĂ

Formula nuanțatoare îmbunătățește aspectul de piele predispus la roșeaţă și uniformizează imediat nuanța pielii, în timp ce hidratează și întărește bariera cutanată. Asigură protecție UVA/UVB, având SPF 30, în timp ce vitamina E bogată în anti-oxidanți asigură protecția împotriva radicalilor liberi de suprafață. Formulată special cu alantoină, extract de lemn dulce și cafeină pentru calmarea roșeţei. Ideală pentru pielea sensibilă, predispusă la roșeaţă. Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii, incluzând: uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă.

 • Fără parfum

  Fără parfum

 • Fără parabeni

  Fără parabeni

 • Nu blochează porii

  Nu blochează porii

 • Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

  Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

Pro RednessControl Cremă Hidratantă de Zi SPF 30
Pro RednessControl Cremă Hidratantă de Zi SPF 30 
          Ingredients

INGREDIENTE

Apă, dimeticonă, dioxid de titan [nano], caprilil meticonă, oxid de zinc [nano], cetildigliceril tris (trimetilsiloxi) sililetil dimeticona, glicerină, c12-15 benzoat de alchil, izohexadecan, dicaprilil carbonat, silice, alantoină, alcool benzilic, cafeină, ci 77288, ci 77491, ci 77492, ci 77499, glicirizat de dipotasiu, etilhexilglicerină, lecitină hidrogenată, sulfat de magneziu, metilpropandiol, tocoferol, trietoxi caprilil silan, trisiloxan. FIL.1377.V00

 

Curățați pielea cu un produs de curățare delicat și eficient, dimineața și seara

Începeți rutina de îngrijire a pielii sensibile, predispusă la roșeaţă cu Pro Redness Control Spumă de Curățare. Produs de curățare cu o formulă specială, delicat și eficient pentru pielea sensibilă predispusă la roșeaţă. Acest produs de curățare cu pompă de spumă instantanee are acțiune delicată pe pielea sensibilă, predispusă la roșeaţă, cu efect de calmare dovedit clinic..

 

 

 

Aplicați imediat o cremă hidratantă de zi, pentru a asigura hidratarea

După curățarea de dimineață aplicați o soluție hidratantă cu SPF ca de exemplu Pro RednessControl Cremă Hidratantă de Zi SPF 30, pentru a asigura o hidratare tonifiantă care păstrează umiditatea și protejează pielea împotriva razelor nocive UVA și UVB pe întreaga perioadă a zilei, fără a irita pielea și fără a acoperi porii..

 

 

 

Aplicați o cremă hidratantă de seară pentru rehidratarea pielii

Utilizarea unei creme hidratante înainte de culcare, ca de exemplu Pro RednessControl Cremă Hidratantă de Noapte contribuie la refacerea rezervelor de hidratare a pielii și protejează pielea împotriva uscăciunii pe timpul nopții, astfel încât pielea va avea un aspect și o senzație de prospețime în fiecare dimineață..

 

 

null