null

INGREDIENTELE NOASTRE

Cetaphil utilizează o gamă vastă de ingrediente esențiale, ca de exemplu niacinamide, ceramide și acid hialuronic, fiecare dintre acestea având proprietăți unice și eficiente în tratarea diverselor afecțiuni dermice.

CETAPHIL, FORMULĂ SPECIALĂ CU…

Produsele de îngrijire a pielii Cetaphil sunt concepute special pentru a fi delicate cu pielea sensibilă, dar și eficiente pentru curățare și hidratare.. Se efectuează activități ample de cercetare pentru selectarea ingredientelor noastre active pentru amestecul perfect care să se potrivească nevoilor dumneavoastră de îngrijire a pielii.

Our-ingredients_2.jpg
Hyaluronic-Acid.png

Acidul hialuronic este produs în mod natural la nivelul pielii, însă nivelele sale scad odată cu înaintarea în vârstă. El este utilizat în produsele de îngrijire a pielii pentru capacitatea sa deosebită de a reține apa, hidratând eficient pielea și sporindu-i elasticitatea.

Ceramides.png

Ceramidele pot fi găsite în straturile exterioare ale pielii. Ceramidele contribuie la bariera naturală de protecție, care poate ajuta la protecția împotriva agenților iritanți și la păstrarea umidității. În produsele de îngrijire a pielii, ele contribuie la protejarea pielii împotriva uscăciunii și iritațiilor.

Aloe-Vera.png

Aloe Vera conține peste 95% apă, și astfel reprezintă un excelent agent hidratant pentru pielea ta. Pe lângă efectul hidratant, acest ingredient are un efect exfoliant, contribuind la reîmprospătarea și revitalizarea pielii dvs.

urea.png

Ureea reprezint un agent umidifiant cu proprietăți keratolitice și hidratante, asigurând o hidratare eficientă și o piele mai netedă, fiind ideal pentru piele aspră și uscată.

Bisabolol .png

Bisabololul are mai multe proprietăți benefice pentru îngrijirea pielii, inclusiv proprietăți antioxidante, antiinflamatorii și calmante. El protejează pielea împotriva radicalilor liberi și împiedică descompunerea colagenului pentru a ajuta pielea să rămână fermă.

avacado.png

Uleiul de avocado este bogat în vitamine esențiale A, D și E, asigurând tonifierea și hidratarea pielii, pentru a contribui la combaterea uscăciunii și a pielii iritate.

almond.png

Uleiul de migdale dulci reprezintă un emolient care calmează pielea uscată, iritată și care contribuie la îmbunătățirea texturii pielii și la reducerea asprimii. Acesta are efecte hidratante, poate contribui la ameliorarea semnelor de îmbătrânire și conține multă vitamina E pentru un puternic efect antioxidant.