null

5 SEMNE ALE SENSIBILITĂȚII PIELII

Produsele noastre sunt concepute special pentru a contribui la îmbunătățirea rezistenței pielii tale și pentru a asigura protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii: uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă, oferind un aspect și o senzație de piele sănătoasă.

PRODUSELE CETAPHIL SUNT DOVEDITE PENTRU PROTECȚIA ÎMPOTRIVA CELOR 5 SEMNE ALE SENSIBILITĂȚII PIELII

Pielea sensibilă se poate manifesta în mai multe moduri și ca răspuns la mai mulți factori. Aceasta înseamnă că cerințele de îngrijire a pielii sensibile pot fi foarte diferite de la o persoană la alta.


Noi considerăm că există o știință pentru pielea sensibilă, iar cercetările noastre aprofundate în dermatologie ne-au condus la identificarea a 5 semne care sunt comune în rândul persoanelor cu pielea sensibilă. Pentru a ne asigura că toți pacienții beneficiază de o îngrijire completă pentru pielea lor sensibilă, noi formulăm produsele noastre pentru a aborda aceste 5 semne de sensibilitate a pielii.


IDENTIFICAREA CELOR 5 SEMNE ALE SENSIBILITĂȚII PIELII

Pielea sensibilă reacționeză adesea negativ la anumiți stimuli, ceea ce poate duce la senzații neplăcute precum usturime, mâncărime și disconfort.

În mod natural, corpul uman îndepărtează straturi vechi de piele tot timpul, dar acest proces poate fi afectat la cei cu pielea sensibilă, ceea ce duce la o textură a pielii descuamată, rugoasă și neuniformă.

Pielea astringentă, tensionată sau rigidă, cu carențe de umiditate și hidratare, poate afecta aproape 98% dintre persoanele cu piele sensibilă.