null

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE A PIELII FUNDAMENTATE ȘTIINȚIFIC

Pielea sensibilă necesită o îngrijire atentă, fundamentată pe date dovedite științific. Loțiunile de curățare și hidratante Cetaphil sunt susținute de cercetări științifice și studii clinice pentru a asigura combinația de ingrediente cea mai eficientă pentru pielea ta sensibilă.

CONSIDERĂM CĂ SOLUȚIILE PENTRU PIELEA SENSIBILĂ TREBUIE FUNDAMENTATE ȘTIINȚIFIC

Gamele noastre de produse de curățare și hidratare sunt concepute cu ingrediente esențiale care contribuie la rezolvarea unor afecțiuni ale pielii și la îmbunătățirea rezistenței pielii sensibile. Ne bazăm pe rezultatele celor mai recente cercetări științifice pentru dezvoltarea produselor noastre de îngrijire a pielii sensibile, și astfel produsele noastre sunt recomandate de dermatologi din întreaga lume.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Produsele Cetaphil conțin elementele esențiale care sunt dovedite pentru consolidarea funcției de protecție a pielii. Niacinamida (vitamina B3) și pantenolul (pro-vitamina B5) asigură un efect calmant pentru pielea sensibilă, pentru a reduce uscăciunea și roșeața. În plus, glicerina hidratează stratul exterior al pielii, contribuind la menținerea funcției de protecție epidermică. Cu ajutorul acestui amestec de ingrediente aprobate de dermatologi, produsele Cetaphil îmbunătățesc calitatea generală a pielii sensibile și reduc iritația și senzația de disconfort .


Dacă te numeri printre persoanele cu piele sensibilă, produsele Cetaphil pot contribui la îngrijirea pielii tale Pe baza dovezilor științifice obținute din studii efectuate pe mai mult de 32.000 de pacienți, s-a dovedit că produsele Cetaphil asigură protecție împotriva uscăciunii, iritației, rugozitățiii, senzației de piele care strânge și a barierei cutanate fragile, reprezentând opțiunea preferată a experților pentru îngrijirea pielii sensibile.