null

EXPERȚI ÎN PIELE SENSIBILĂ 

Înțelegerea simptomelor și a cauzelor pielii sensibile este esențială pentru o îngrijire eficientă. Brandul Cetaphil este dedicat cercetării și inovării științifice în scopul îngrijirii pielii sensibile, și astfel suntem experți în piele sensibilă cu o experiență de aproape 75 de ani.

CE REPREZINTĂ PIELEA SENSIBILĂ?

Afectând 70% din populația globului, sensibilitatea pielii este definită ca o senzație neplăcută a pielii, ca de exemplu senzație de usturime și arsură. Ea poate afecta diverse părți ale corpului, inclusiv fața. Ingredientele active ale produselor Cetaphil asigură protecție împotriva celor 5 simptome ale sensibilității pielii, inclusiv uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă.

CARE SUNT FACTORII DECLANȘATORI?

Există mai mulți factori care pot declanșa sau agrava sensibilitatea pielii, inclusiv iritanții chimici, condițiile de mediu, stresul, schimbările hormonale și dieta. Acești factori contribuie la o serie de afecțiuni ale pielii sensibile, care pot afecta persoane din toate grupele de vârstă și indiferent de culoarea pielii. Formulele noastre delicate calmează iritația pentru obținerea unor rezultate optime.

The_sensitive-skin-experts_2
The_sensitive-skin-experts_3

ÎNGRIJIRE EFICIENTĂ A PIELII DIN PARTEA EXPERȚILOR DERMATOLOGI

Produsele Cetaphil sunt adecvate pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru piele uscată, piele sensibilă și piele predispusă la afecțiuni precum eczema, rozaceea și psoriazis. Produsele noastre delicate și în același timp eficiente sunt compatibile cu tratamentele topice. Timp de aproape 75 de ani, Cetaphil a fost expertul în pielea sensibilă, dovedit clinic pentru calmarea, hidratarea și hrănirea pielii sensibile.