null

MISIUNEA NOASTRĂ CER SENIN

Cetaphil protejează și îngrijește pielea sensibilă de mai bine de 70 de ani, așa că știm că sănătatea pielii noastre este o reflectare a mediului înconjurător. Este unul dintre multele motive pentru care ne străduim să fim mai curați, mai sustenabili și mai eficienți.

INIȚIATIVA CETAPHIL CER SENIN NE TRASEAZĂ CALEA CĂTRE GENERAREA UNUI MEDIU MAI SIGUR ȘI A UNUI VIITOR MAI STRĂLUCIT PENTRU NOI TOȚI 

Noi includem în continuare practici responsabile din punct de vedere ecologic și social în întreaga activitate comercială, concentrându-ne asupra a patru domenii esențiale: reducerea impactului nostru asupra mediului, folosirea unor ingrediente mai curate, utilizarea ambalajelor mai inteligente și sprijinirea comunităților noastre.

 

Această abordare strategică, bazată pe știință, include obiective ambițioase armonizate cu Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă a Națiunilor Unite, inclusiv transformarea fabricilor noastre curente pentru a obține energie electrică 100% regenerabilă până în 2022, și neutralitatea carbonului în unitățile noastre de producție curente. Pe măsură ce inițiativa noastră Cer Senin continuă să evolueze, vor evolua și obiectivele noastre și măsurile pe care le luăm pentru implementarea schimbărilor.

REDUCEREA IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI

Ne propunem să tratăm mediul înconjurător așa cum ne tratăm pielea – cu sensibilitate, compasiune și pe baza științei. Începând cu anul 2010, Cetaphil și societatea-mamă Galderma:

● au redus consumului de apă cu 33% per tonă de produs, prin programe de reciclare și reutilizare a acesteia în fabrici și unități de cercetare

● au redus emisiile anuale de CO2 din fabrici cu peste 60%, prin utilizarea unor tehnologii mai eficiente și a surselor regenerabile de energie electrică

În prezent, fabricile noastre obțin 95% din energia electrică din surse regenerabile, și niciun deșeu nu este evacuat la groapa de gunoi.

reducing-enviromental-impact
formulating-with cleanser

FORMULE CU INGREDIENTE MAI CURATE

Noi formulăm produsele pe baza celor mai recente descoperiri științifice din domeniul pielii sensibile Acestea sunt primele produse care sunt fabricate cu formule ușor biodegradabile*, care, de asemenea, nu conțin parabeni, sulfați și ingrediente de origine animală și nu sunt testate pe animale în nicio etapă a proceselor noastre de inovare, dezvoltare sau fabricație a produselor:

● Gel de curățare

● Loțiune de Curățare

● Loțiune Hidratantă

● Cremă Hidratantă 

Partea cea mai bună? Am implementat toate aceste schimbări, păstrând în același timp aceeași eficacitate și experiență senzorială pe care consumatorii Cetaphil o cunosc și o iubesc.

UTILIZAREA AMBALAJELOR MAI INTELIGENTE

Ambalajele noastre sunt la fel de atent proiectate ca și produsele din interiorul lor. Cetaphil folosește în special containere și dispozitive de închidere dintr-un singur material, care sunt parțial reciclabile, astfel încât containerele și ambalajele pot fi reciclate la majoritatea unităților specializate. În plus, majoritatea produselor folosesc containere și sisteme de închidere care sunt demontabile pentru o sortare mai ușoară, iar ambalajele noastre pe bază de hârtie sunt realizate din materiale regenerabile și biodegradabile.

using-smarter-packaging
serving-our-communities


SERVING OUR COMMUNITIES

Suntem mândrii parteneri de lungă durată ai Camp Wonder fondată de Children`s Skin Disease Foundation, o tabără de vară dedicată copiilor cu boli cronice de piele, boli care le pun viața în pericol. În fiecare an, angajații noștrii și profesioniști din domeniul sănătății așteaptă cu nerăbdare să fie voluntari în tabără - un refugiu în care copii cu boli de piele nu sunt definiți de boala lor, ci pur și simplu sunt copii. Galderma și Cetaphil au donat 1,5 milioane de dolari și peste 50000 de produse din 2012. Pe măsură ce inițiativa Clear Skies se dezvoltă, Cetaphil va căuta să-și extindă eforturile dincolo de Camp Wonder pentru a identifica organizații din întreaga lume pe care le putem sprijini pentru a continua misiunea noastră de îngrijire a pielii sensibile.