Pro SpotControl Loțiune Hidratantă SPF 30

Pro SpotControl Loțiune Hidratantă SPF 30

Badges

 

 

Pentru ten gras, sensibil, predispus la acnee

Această loțiune lejeră asigură hidratarea, iar ingredientele de matificare contribuie la controlul strălucirii tenului. Cu o formulă cu SPF 30, această loțiune hidratantă pentru față oferă protecție împotriva razelor nocive UVA/UVB.

• Ingredientele de matificare reduc strălucirea și asigură un aspect mat
• Include tehnologia Oleosome™ care asigură protecție împotriva UVA/UVB 
• Această formulă ușoară, fără grăsimi este absorbită rapid și asigură hidratarea
• Produs testat dermatologic și cu eficacitate dovedită clinic, delicat pentru pielea sensibilă

DESCRIERE COMPLETĂ

Loțiune cu eficacitate dovedită clinic care asigură o hidratare ușoară, în timp ce ingredientele matifiante absorb excesul de sebum și reduc strălucirea pentru un aspect final mat. Ideală pentru tenul sensibil, gras și predispus la acnee. Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii, incluzând: uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă.

 • Fără parfum

  Fără parfum

 • Fără parabeni

  Fără parabeni

 • Fără oxibenzonă și octinoxat

  Fără oxibenzonă și octinoxat

 • Hipoalergenică

  Hipoalergenică

 • Nu blochează porii

  Nu blochează porii

 • Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

  Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

Pro SpotControl Loțiune Hidratantă SPF 30
Pro SpotControl Loțiune Hidratantă SPF 30 
          Ingredients

INGREDIENTE

Apă, octocrilen, isopropil lauroil sarcozinat, glicerină, salicilat de etilhexil, dimeticicon, butil metoxidibenzoilmetan, diisopropil sebacat, silica, metacrilat de polimetil, tristearat de sucroză, amidon de aluminiu octenilsuccinat, pentilen glicol, polisorbat 61, alantoină, caprilil glicol, carbomer, dimeticicol, EDTA disodic, acid gliciretinic, hidroxipalmitoil sfinganină, pantenol, fenoxietanol, sorbat de potasiu, glutamat de stearoil de sodiu, acetat de tocoferil, trietanolamina, guma de xantan, gluconat de zinc. FIL.0494.V01

 

Curățați tenul cu un produs de curățare delicat și eficient, dimineața și seara

Curățați pielea de murdăria care poate acoperi porii, dimineața și seara. Spuma de Curățare PRO SpotControl curăță tenul delicat și eficient pentru îndepărtarea excesul de sebum. Această spumă asigură un efect de curățare și calmant, fără uscarea excesivă a pielii..

 

 

 

Aplicați imediat o loțiune hidratantă, pentru a asigura hidratarea

După curățarea de dimineață aplicați o soluție hidratantă cu SPF ca de exemplu Pro SpotControl Loțiune Hidratantă cu SPF 30. Hidratează și protejează tenul împotriva razelor nocive UVA și UVB și oferă un aspect mat al pielii. Această loțiune hidratantă este non-comedogenică..

 

 

null