null

CELE 5 SEMNE ALE PIELII SENSIBILE

Pielea sensibilă trebuie îngrijită toată viața. Vestea bună este că nu eşti singur. De fapt, 70% dintre noi recunosc că au piele predispusă la uscăciune, iritație, inflamare sau reacții adverse. De la iritanții chimici la condițiile de mediu, schimbările hormonale, stresul și chiar regimul alimentar, mulți factori pot declanșa sau chiar exacerba sensibilitatea pielii. Dar atunci când necesitățile pielii sunt pe cât de unice, pe atât de personale, cum îți dai seama ce produse de îngrijire a pielii sensibile sunt bune pentru tine? Ne-am consultat cu medici dermatologi, oameni de știință și experți pentru a identifica cele 5 semne ale pielii sensibile, simplificând și mai mult îngrijirea pielii tale.

IDENTIFICAREA CELOR 5 SEMNE ALE PIELII SENSIBILE

Persoanele cu sensibilitate cutanată au, adesea, o barieră cutanată mai subțire sau deteriorată, care permite pătrunderea iritanților și pierderea mult mai ușoară a umidității. Aceste detalii nu se văd, dar se simt. Dacă eşti predispus la disconfort cutanat, cum ar fi senzațiile de înțepătură sau arsură la utilizarea produselor care nu sunt create pentru pielea sensibilă, sunt șanse să ai o barieră cutanată deteriorată sau fragilă.

5-signs-skin-sensitivity

Pielea uscată este, de obicei, un indicator vizual și senzorial de piele sensibilă. O barieră cutanată slăbită oferă o protecție ineficientă pe suprafața pielii, ceea ce permite pierderea în mare măsură a umidității. Produsele adecvate pentru pielea sensibilă și hidratarea pot ajuta la refacerea strălucirii pielii tale.

CETAPHIL COMBATE CELE 5 SEMNE ALE PIELII SENSIBILE

Gama Cetaphil include produse de curățare delicate și produse de hidratare hrănitoare care ajută bariera cutanată naturală în timp ce hidratează pielea și reduce sensibilitatea acesteia. 


Fiind creată științific, cu ingrediente naturale cum ar fi: pro-vitamina B5 cu efect calmant, aloe vera și lipide hrănitoare precum untul de shea, uleiul din semințe de floarea-soarelui și uleiul de migdale, produsele Cetaphil te pot ajuta să controlezi necesitățile pielii tale sensibile. 


De aproape 75 de ani, Cetaphil colaborează cu medici dermatologi și oameni de știință pentru dezvoltarea și testarea produselor. Cu ajutorul testării clinice riguroase (cu participarea a peste 15.000 persoane), produsele de curățare pentru piele sensibilă de la Cetaphil și produsele hidratante refac bariera cutanată naturală și hidratarea pielii, cu eficacitate dovedită împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii.

Medicii dermatologi recomandă produsul Cetaphil Loțiune de Curățare pentru a curăța în mod eficient toate tipurile de piele fără a elimina hidratarea, alături de Cetaphil Loțiune Hidratantă și Cetaphil Cremă Hidratantă pentru a menține pielea suplă și calmă timp de 48 ore. 


Combate aceste 5 semne ale sensibilității pielii. Încearcă gama Cetaphil de produse testate, testate și recomandate de medicii dermatologi și oferă-i pielii tale îngrijirea suplimentară de care are nevoie.