Loțiune Hidratantă

Badges

 

Pentru piele sensibilă, uscată sau normală

Această loțiune lejeră calmează și asigură hidrarea pielii timp de 48 de ore, având eficiență dovedită clinic.

Formulă specială, aprobată de medici dermatologi, care conține niacinamidă (vitamina B3), pantenol (pro-vitamina B5) și glicerină hidratantă pentru a îmbunătăți rezistența pielii sensibile
• Reface complet bariera cutanată în termen de 1 săptămână
• 94% dintre utilizatori au declarat că pielea lor a fost complet hidratată după o singură utilizare
•Produs testat dermatologic și cu eficacitate dovedită clinic, delicat pentru pielea sensibilă

DESCRIERE COMPLETĂ

Această loțiune lejeră, cu absorbție rapidă este concepută special cu o formulă nouă și îmbunătățită care conține un amestec aprobat de medici dermatologi de niacinamidă, pantenol și glicerină hidratantă pentru a îmbunătăți rezistența pielii sensibile. Îmbogățită cu ulei de avocado, această loțiune hidratantă este dovedită clinic pentru a calma imediat pielea sensibilă și pentru a hidrata pielea timp de 48 de ore. Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii, incluzând: uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă.
 • Fără parfum

  Fără parfum

 • Fără parabeni

  Fără parabeni

 • Hipoalergenică

  Hipoalergenică

 • Nu blochează porii

  Nu blochează porii

 • Testată dermatologic

  Testată dermatologic

Loțiune Hidratantă
Loțiune Hidratantă 
          Ingredients

INGREDIENTE

Apă, glicerină, izopropil palmitat, alcool cetearil, ceteareth-20, pantenol, niacinamidă, acetat de tocoferil, dimeticonă, ulei Persea Gratissima, ulei din semințe de Helianthus Annuus, pantolactonă, stearat de gliceril, benzoat de sodiu, alcool benzilic, acid citric. FIL.1745.V00

 

Începeți cu un produs delicat de curățare

O rutină de îngrijire a pielii sensibile începe la duș, cu o loțiune sau un gel de curățare Cetaphil. Aceste produse de curățare mențin hidratarea naturală a pielii pentru o senzație confortabilă, chiar și pentru persoanele cu o piele sensibilă..

 

 

 

Calmează și hidratează imediat pielea timp de 48 de ore

Loțiunea Hidratantă oferă o hidratare imediată și reface complet bariera naturală a pielii în doar o săptămână, având eficiență dovedită clinic. Această loțiune lejeră calmează instantaneu pielea și menține hidratarea, lăsând pielea catifelată, netedă și protejată împotriva uscăciunii, timp de 48 de ore..

 

 

 

Dezvoltată de medici dermatologi pentru piele sensibilă

Această formulă delicată, non-comedogenică și hipoalergenică nu irită pielea, ceea ce face ca Loțiunea Hidratantă să fie ideală pentru utilizarea pe corp sau față. Fără parfum și parabeni, uleiul de avocado și amestecul unic de vitamine și glicerină hidratează pielea sensibilă, fără a irita..

 

 

null