PRO RednessControl Cremă Hidratantă de Noapte

PRO RednessControl Cremă Hidratantă de Noapte

Badges

 

Pentru ten sensibil, predispus la roșeaţă

 

Asigură hidratare timp de 24 de ore pentru îmbunătățirea texturii pielii și pentru reducerea vizibilă a roșeţei.

 

 • Formulă specială cu alantoină, extract de lemn dulce și cafeină pentru calmarea roșeţei
 • Îmbunătățește vizibil textura pielii prin rehidratarea pielii uscate, sensibile și predispusă la roșeaţă
 • Oferă pielii senzația de calmare
 • Produs testat dermatologic, cu eficacitate dovedită clinic, delicat pentru pielea sensibilă

Crema hidratantă tonifiantă asigură o hidratare continuă pentru a îmbunătăți textura pielii și pentru a reduce vizibil aspectul de roșeaţă datorat uscăciunii. Formulată special cu alantoină, extract de lemn dulce și cafeină pentru calmarea roșeţei. Ideală pentru pielea sensibilă, predispusă la roșeaţă. Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii, incluzând: uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă.

 

 • Fără parfum

  Fără parfum

 • Fără parabeni

  Fără parabeni

 • Hipoalergenic

  Hipoalergenic

 • Nu înfundă porii

  Nu înfundă porii

 • Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

  Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

PRO RednessControl Cremă Hidratantă de Noapte
PRO RednessControl Cremă Hidratantă de Noapte 
          Ingredients

INGREDIENTE

Apă, trigliceridă caprilică /caprică, glicerină, propandiol, pentilen glicol, ulei de semințe de Helianthus annuus, sorbitol, dimeticonă, unt de Butyrospermum Parkii, alcool cetearilic, alcool behenilic, stearat de gliceril, acetat de tocoferil, acrilați / polimer încrucișat alchil C10-30, alantoină, BHT, cafeină, caprilil glicol, NP ceramidă, cetearet-20, alcool cetilic, acid citric, glicirizat dipotasic, EDTA disodic, disulfat de etilen dicocamidă disodic Peg-15, gliceril stearat citrat, niacinamidă, pantenol, hialuronat de sodiu, hidroxid de sodiu, gumă de xantan. FIL.1287.V00

 

Curățați pielea cu un produs de curățare delicat și eficient, dimineața și seara

Începeți rutina de îngrijire a pielii sensibile, predispusă la roșeaţă cu Pro Redness Control Spumă de Curățare. Produs de curățare cu o formulă specială, delicat și eficient pentru pielea sensibilă predispusă la roșeaţă. Acest produs de curățare cu spumare imediată are acțiune delicată pe pielea sensibilă, predispusă la roșeaţă, cu efect de calmare dovedit clinic..

 

 

 

Aplicați imediat o cremă hidratantă de zi, pentru a asigura hidratarea.

După curățarea de dimineață aplicați o soluție hidratantă cu SPF ca de exemplu Pro RednessControl Cremă Hidratantă de Zi SPF 30, pentru a asigura o hidratare tonifiantă care păstrează umiditatea și protejează pielea împotriva razelor nocive UVA și UVB pe întreaga perioadă a zilei, fără a irita pielea și fără a acoperi porii..

 

 

 

Aplicați o cremă hidratantă de seară pentru rehidratarea pielii

Utilizarea unei creme hidratante înainte de culcare, ca de exemplu Pro RednessControl Cremă Hidratantă de Noapte contribuie la refacerea rezervelor de hidratare a pielii și protejează pielea împotriva uscăciunii pe timpul nopții, astfel încât pielea va avea un aspect și o senzație de prospețime în fiecare dimineață..

 

 

null