Loțiune de Curățare

Badges

 

 

Această formulă cremoasă este dovedită clinic că asigură o hidratare continuă, protejând împotriva uscăciunii. Formulă care îndepărtează în mod delicat și eficient murdăria, machiajul și impuritățile.

• Conceput pe baza unei formule aprobate științific de niacinamidă (vitamina esențială B3), pantenol (pro-vitamina B5) și glicerină hidratantă pentru a îmbunătăți rezistența pielii sensibile
• 94% dintre utilizatori au considerat că acest produs a asigurat o curățare delicată a pielii
• Produs testat dermatologic și cu eficacitate dovedită clinic, delicat pentru pielea sensibilă

DESCRIERE COMPLETĂ

Această formulă catifelată este dovedită clinic că asigură o hidratare continuă, protejând împotriva uscăciunii, lăsând pielea hidratată după curățare. Concepută pentru îndepărtarea delicată și eficientă a murdăriei, machiajului și impurităților, având o formulă aprobată de medici dermatologi, cu niacinamidă (vitamina B3) și pantenol (pro-vitamina B5) pentru protejarea barierei cutanate. Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii, incluzând: uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă.
 • Fără parfum

  Fără parfum

 • Fără parabeni

  Fără parabeni

 • Fără uleiuri

  Fără uleiuri

 • Hipoalergenic

  Hipoalergenic

 • Nu blochează porii

  Nu blochează porii

 • Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

  Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

Loțiune de Curățare
Loțiune de Curățare 
          Ingredients

INGREDIENTE

Apă, glicerină, alcool cetearil, pantenol, niacinamidă, pantolactonă, gumă xantan, isetionat de cocoil de sodiu, benzoat de sodiu, acid citric. FIL.1747.V00

Curățați pielea cu un produs de curățare delicat și eficient, dimineața și seara

Ideală pentru pielea sensibilă uscată sau normală, Loțiunea de Curățare hidratează pielea și îndepărtează murdăria, machiajul și impuritățile, protejând bariera cutanată.

Aplicați imediat o loțiune hidratantă pentru față, pentru a asigura hidratarea

După curățare, aplicați imediat o loțiune hidratantă pentru față în timp ce pielea este umedă, pentru a atrage apa în piele și pentru păstrarea hidratării pe termen lung. În timpul zilei, se recomandă de asemenea utilizarea unei loțiuni hidratante cu protecție solară. Loțiunea Hidratantă de Zi asigură o hidratare intensă, menținând umiditatea naturală a pielii.

Aplicați o cremă hidratantă pentru rehidratarea, reînnoirea și refacerea pielii

Utilizarea unei creme hidratante înainte de culcare, ca de exemplu Crema Hidratantă de Noapte contribuie la refacerea hidratării pielii, protejând pielea împotriva uscăciunii pe timpul nopții, astfel încât pielea va avea un aspect și o senzație de prospețime în fiecare dimineață.

null