Loțiune Hidratantă de Zi

Badges

 

Pentru ten mixt, sensibil

Asigură hidratarea imediată a pielii și menține hidratarea pentru a proteja pielea împotriva uscăciunii.

• Formulată pe bază de acid hialuronic, această loțiune fără uleiuri menține  hidratarea timp de 24 de ore pentru o piele echilibrată, hidratată
• Această loțiune ultra-ușoară este absorbită imediat pentru păstrarea hidratării pielii pe întreaga durată a zilei 
• Produs testat dermatologic, cu eficacitate dovedită clinic, delicat pentru pielea sensibilă

DESCRIERE COMPLETĂ

Această loțiune hidratantă ultra-ușoară, fără uleiuri cu acid hialuronic asigură hidratarea imediată a pielii și menține hidratarea timp de 24 de ore, pentru o senzație de piele echilibrată. Ideală pentru tenul mixt, sensibil. Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii, incluzând: uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă.
 • Fără parfum

  Fără parfum

 • Fără parabeni

  Fără parabeni

 • Fără uleiuri

  Fără uleiuri

 • Hipoalergenică

  Hipoalergenică

 • Nu blochează porii

  Nu blochează porii

 • Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

  Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

Loțiune Hidratantă de Zi
Loțiune Hidratantă de Zi 
          Ingredients

INGREDIENTE

Apă, dicaprilil carbonat, ciclopentasiloxan, glicerină, hidroxietil uree, stearat de gliceril, Peg-100 stearat, acrilați / polimer încrucișat alchil C10-30, caprilil glicol, alcool cetilic, eritritol, ulei de soia glicină, clorhidrat de homarină, acid hialuronic hidrolizat, acid hialuronic hidrolizat, fenoxietanol, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, hidroxid de sodiu, PCA de sodiu, tocoferol. FIL.1407.V00

 

Curățați pielea cu un produs de curățare delicat și eficient, dimineața și seara

Ideal pentru ten mixt, sensibil, Gelul de Curățare este dovedit clinic pentru curățarea în profunzime a pielii și pentru reducerea apariției porilor, îndepărtând în același timp impuritățile, excesul de sebum și machiajul, fără a usca sau irita tenul..

 

 

 

Aplicați imediat o loțiune hidratantă de zi, pentru a asigura hidratarea

După curățare, aplicați imediat o loțiune hidratantă pentru față pentru hidratare și pentru menținerea umidității vitalizante. În timpul zilei, se recomandă de asemenea utilizarea unei loțiuni hidratante cu protecție solară, pentru a asigura protecția pielii împotriva razelor nocive UVA și UVB. Loțiunea Hidratantă de Zi asigură o hidratare intensă, menținând umiditatea naturală a pielii..

 

 

 

Aplicați o cremă hidratantă pe timpul nopții pentru rehidratarea, reînnoirea și refacerea pielii

Utilizarea unei creme hidratante înainte de culcare, ca de exemplu Crema Hidratantă de Noapte contribuie la refacerea hidratării pielii, protejând pielea împotriva uscăciunii pe timpul nopții, astfel încât pielea va avea un aspect și o senzație de prospețime în fiecare dimineață..

 

 

null