Cremă Hidratantă de Noapte

Badges

 

Pentru piele sensibilă, normală sau uscată 

Rehidratează și hrăneşte pielea în mod delicat.

• Concepută cu acid hialuronic, această cremă rehidratează și hrăneşte pielea în timpul nopții 
• Hidratare imediată, continuă și intensă 
• Produs testat dermatologic și cu eficacitate dovedită clinic, delicat pentru pielea sensibilă

DESCRIERE COMPLETĂ

Această cremă hrănitoare, dar în același timp cu absorbție rapidă, cu acid hialuronic, rehidratează imediat și hrăneşte în mod delicat pielea pe timpul nopții, astfel încât pielea să fie catifelată și netedă. Ideală pentru pielea sensibilă, uscată sau normală. Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii, incluzând: uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă.
 • Fără parfum

  Fără parfum

 • Fără parabeni

  Fără parabeni

 • Hipoalergenică

  Hipoalergenică

 • Nu blochează porii

  Nu blochează porii

 • Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

  Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

Cremă Hidratantă de Noapte
Cremă Hidratantă de Noapte 
          Ingredients

INGREDIENTE

Apă, poliolefină hidrogenată C6-14, trigliceridă caprilică/caprică, dimeticonă, glicerină, butilenglicol, cetearil olivat, sorbitan olivat, ciclopentasiloxan, 1,2-hexandiol, palmitat de ascorbil, glicol caprilic, alcool cetearilic, cetearil meticonă, acid citric, stearat de gliceril, acid hialuronic hidrolizat, izohexadecan, izopropil lauroil sarcozinat, filtrat ferment de rădăcină de leuconostoc/ridiche, acid linoleic, licopen, extract de marrubiu vulgare, ulei de fructe de olea europaea, peg-100 stearat, Peg-40 stearat, fenoxietanol, fosfolipide, polimetil silsequioxane, plamitat retinil, benzoat de sodiu, poliacrilat de sodiu, steareth-2, steareth-21, acetat de tocoferil. FIL.1408.V00

 

Curățați pielea cu un produs de curățare delicat și eficient, dimineața și seara

Ideal pentru ten sensibil uscat sau normal, Gelul de Curățare curăță delicat pielea și îndepărtează murdăria, machiajul și impuritățile, conservând bariera cutanată..

 

 

 

Aplicați imediat o loțiune hidratantă de zi, pentru a asigura hidratarea

După curățare, aplicați imediat o loțiune hidratantă pentru față în timp ce pielea este umedă, pentru a atrage apa în piele și pentru păstrarea hidratării pe termen lung. În timpul zilei, se recomandă de asemenea utilizarea unei loțiuni hidratante și a unui produs cu protecție solară, pentru a asigura protecția pielii împotriva razelor nocive UVA și UVB. Loțiunea Hidratantă de Zi asigură o hidratare intensă, menținând umiditatea naturală a pielii..

 

 

 

Aplicați o cremă hidratantă pe timpul nopții pentru rehidratarea pielii

Utilizarea unei creme hidratante înainte de culcare, ca de exemplu Crema Hidratantă de Noapte contribuie la rehidratarea și la hrănirea pielii, astfel încât pielea va avea un aspect și o senzație de prospețime în fiecare dimineață..

 

 

null