Gel de Curățare

Badges

 

 

Pentru tenul sensibil, mixt şi gras

Acest gel cu o formulare specială, ușor spumantă asigură o curățare în profunzime și reduce apariția porilor, menținând uleiurile naturale ale pielii.

• Conceput pe baza unei formule aprobate de medici dermatologi, de niacinamidă (vitamina B3) și pantenol (pro-vitamina B5) pentru protejarea barierei cutanate 
• Curăță în profunzime tenul, eliminând în același timp impuritățile, excesul de sebum și machiajul, fără a usca sau irita tenul 
• Produs testat dermatologic și cu eficacitate dovedită clinic, delicat pentru pielea sensibilă

DESCRIERE COMPLETĂ

Formula ușor spumantă asigură o curățare în profunzime a pielii și reduce apariția porilor. Eficiență dovedită clinic pentru îndepărtarea impurităților, a excesului de sebum și a machiajului, fără a usca sau irita tenul. Conceput pe baza unei formule aprobate de medici dermatologi, de vitamina B3 și pro-vitamina B5, pentru protejarea barierei cutanate. Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii, incluzând: uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă.
 • Fără parabeni

  Fără parabeni

 • Fără uleiuri

  Fără uleiuri

 • Hipoalergenic

  Hipoalergenic

 • Nu blochează porii

  Nu blochează porii

 • Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

  Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

Gel de Curățare
Gel de Curățare 
          Ingredients

INGREDIENTE

Apă, glicerină, cocamidopropil betaină, laureth sulfosuccinat disodic, cocoamfoacetat de sodiu, pantenol, niamicidă, pantolactonă, acrilați / polimer încrucișat alchil C10-30, benzoat de sodiu, parfum, amil cinamal, citronelol, geraniol, hidroxicitronelal, linalol, clorură de sodiu, acid citric. FIL.1744.V00

 

Curățați pielea cu un produs de curățare delicat și eficient, dimineața și seara

Ideal pentru tenul mixt sau gras, sensibil, Gelul de Curățare este dovedit clinic pentru curățarea în profunzime a pielii și pentru reducerea apariției porilor, îndepărtând în același timp impuritățile, excesul de sebum și machiajul, fără a usca sau irita tenul..

 

 

 

Aplicați imediat o loțiune hidratantă de zi, pentru a asigura hidratarea

După curățare, aplicați imediat o loțiune hidratantă pentru față pentru hidratare și pentru menținerea umidității vitalizante. În timpul zilei, se recomandă de asemenea utilizarea unei loțiuni hidratante cu protecție solară, pentru a asigura protecția pielii împotriva razelor nocive UVA și UVB. Loțiunea Hidratantă de Zi asigură o hidratare intensă, menținând umiditatea naturală a pielii..

 

 

 

Aplicați o cremă hidratantă pe timpul nopții pentru rehidratarea, reînnoirea și refacerea pielii

Utilizarea unei creme hidratante înainte de culcare, ca de exemplu Crema Hidratantă de Noapte contribuie la refacerea hidratării pielii, protejând pielea împotriva uscăciunii pe timpul nopții, astfel încât pielea va avea un aspect și o senzație de prospețime în fiecare dimineață..

 

 

null