Gel Exfoliant

Badges

 

Pentru ten mixt până la gras, sensibil

Îndepărtează murdăria, particulele de grăsime și impuritățile, iar granulele microfine asigură exfolierea delicată a pielii.

• Conține extract de bambus, pro-vitamina B5 și vitamina esențială E
• Asigură o exfoliere delicată, fără uscarea sau iritarea ochilor
• Asigură aspectul sănătos și catifelat al pielii și contribuie la îmbunătățirea texturii
• Produs delicat pentru utilizare de zi cu zi
• Produs testat dermatologic și cu eficacitate dovedită clinic, delicat pentru pielea sensibilă

DESCRIERE COMPLETĂ

Acest gel de curățare delicat îndepărtează murdăria, particulele de grăsime și impuritățile. Particulele micro-fine îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii, asigurând un aspect sănătos al pielii și îmbunătățind textura pielii. Conținând extract de bambus, pro-vitamina B5 și vitamina esențială E, asigură o textură catifelată a pielii. Ideal pentru piele sensibilă. Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii, incluzând: uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă.
 • Fără parabeni

  Fără parabeni

 • Fără uleiuri

  Fără uleiuri

 • Hipoalergen

  Hipoalergen

 • Nu blochează porii

  Nu blochează porii

 • Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

  Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

Gel Exfoliant
Gel Exfoliant 
          Ingredients

INGREDIENTE

Apă, cocamidopropil betaină, sulfosuccinat disodic, glicerină, coco-glucozidă, acrilați / polimer încrucișat alchil C10-30, extract de tulpină de Bambusa Arundinacea, acid citric, heliotropină, pantenol, parfum, fenoxietanol, policuaternium-10, Sbenzoat de sodiu, clorură de sodiu, citrat de sodiu, cocoamfoacetat de sodiu, hidroxid de sodiu, acetat de tocoferil, gumă xantan. FIL.1553.V00

 

Curățați pielea cu un produs de curățare delicat și eficient, dimineața și seara

Ideal pentru piele sensibilă, Gelul Exfoliant asigură curățarea și exfolierea pielii pentru un aspect catifelat, fără uscarea pielii..

 

 

 

Aplicați imediat o loțiune hidratantă pentru față, pentru a asigura hidratarea

După curățare, aplicați imediat o loțiune hidratantă pentru față în timp ce pielea este umedă, pentru a atrage apa în piele și pentru păstrarea hidratării pe termen lung. În timpul zilei, se recomandă de asemenea utilizarea unei loțiuni hidratante cu protecție solară. Loțiunea Hidratantă de Zi asigură o hidratare intensă, menținând umiditatea naturală a pielii..

 

 

 

Aplicați o cremă hidratantă pentru rehidratarea, reînnoirea și refacerea pielii

Utilizarea unei creme hidratante înainte de culcare, ca de exemplu Crema Hidratantă de Noapte contribuie la refacerea hidratării pielii, protejând pielea împotriva uscăciunii pe timpul nopții, astfel încât pielea va avea un aspect și o senzație de prospețime în fiecare dimineață..

 

 

null