Pro RednessControl Spumă de Curățare

Badges

Pro Redness Control Spumă de Curățare

Pentru ten sensibil, predispus la roșeaţă

Curăță delicat pentru a îndepărta murdăria, impuritățile și excesul de sebum, fără a usca excesiv sau a irita pielea sensibilă predispusă la roșeaţă.

• Formulă cu agenți de calmare și glicerină hidratantă pentru păstrarea hidratării pielii 
• Cu ajutorul pompei de spumă instantanee, acest produs îndepărtează delicat murdăria și impuritățile fără a irita sau usca excesiv 
• Asigură calmarea pielii 
• Produs testat dermatologic, cu eficacitate dovedită clinic, delicat pentru pielea sensibilă

DESCRIERE COMPLETĂ

Produs de curățare cu pompă de spumă instantanee, eficient și conceput special pentru tenul sensibil predispus la roșeaţă. Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii, incluzând: uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă.

 • Fără parabeni

  Fără parabeni

 • Fără uleiuri

  Fără uleiuri

 • Nu blochează porii

  Nu blochează porii

 • Parfum delicat

  Parfum delicat

 • Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

  Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii

Pro RednessControl Spumă de Curățare
Pro RednessControl Spumă de Curățare 
          Ingredients

INGREDIENTE

Apă, glicerină, glutamat de cocoil de sodiu, cocoamfoacetat de sodiu, Peg-75, alantoină, amil cinamal, cafeină, acid citric, citronelol, glicirizat dipotasic, EDTA disodic, geraniol, hidroxicitronelal, linalool, parfum, ulei de ricin Peg-40 hidrogenat, propilen glicol, benzoat de sodiu. FIL.1321.V01

 

Curățați pielea cu un produs de curățare delicat și eficient, dimineața și seara

Începeți rutina de îngrijire a pielii sensibile, predispusă la roșeaţă cu Pro Redness Control Spumă de Curățare. Produs de curățare cu o formulă specială, delicat și eficient pentru pielea sensibilă predispusă la roșeaţă. Acest produs de curățare cu pompă de spumă instantanee are acțiune delicată pe pielea sensibilă, predispusă la roșeaţă, cu efect de calmare dovedit clinic..

 

 

 

Aplicați imediat o cremă hidratantă de zi, pentru a asigura hidratarea

După curățarea de dimineață aplicați o soluție hidratantă cu SPF ca de exemplu Pro RednessControl Cremă Hidratantă de Zi SPF 30, pentru a asigura o hidratare tonifiantă care păstrează umiditatea și protejează pielea împotriva razelor nocive UVA și UVB pe întreaga perioadă a zilei, fără a irita pielea și fără a acoperi porii..

 

 

 

Aplicați o cremă hidratantă de seară pentru rehidratarea pielii

Utilizarea unei creme hidratante înainte de culcare, ca de exemplu Pro RednessControl Cremă Hidratantă de Noapte contribuie la refacerea rezervelor de hidratare a pielii și protejează împotriva uscăciunii pe timpul nopții, astfel încât pielea va avea un aspect și o senzație de prospețime în fiecare dimineață..

 

 

null