Cremă Hidratantă

Badges

 

 

Pentru pielea sensibilă, foarte uscată sau uscată 

Această cremă puternic hidratantă asigură hidratare timp de 48 de ore, având eficacitate dovedită clinic.

• Formulă specială, aprobată de medici dermatologi, cu un amestec de niacinamidă (vitamina B3), pantenol (pro-vitamina B5) și glicerină hidratantă pentru a îmbunătăți rezistența pielii sensibile
• Îmbunătățire semnificativă a barierei cutanate în 3 zile, cu refacere completă în termen de 1 săptămână
• 97% dintre utilizatori au declarat că pielea lor pare mai hidratată 
• Produs testat dermatologic și cu eficacitate dovedită clinic, delicat pentru pielea sensibilă

DESCRIERE COMPLETĂ

Această cremă puternic hidratantă și non-grasă este concepută special cu o formulă nouă și îmbunătățită care conține un amestec aprobat de medici dermatologi de niacinamidă, pantenol și glicerină hidratantă pentru a îmbunătăți rezistența pielii sensibile. Îmbogățită cu ulei de migdale dulci, această cremă asigură hidratare timp de 48 de ore, având eficacitate dovedită clinic. Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii, incluzând: uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă.
 • Fără parfum

  Fără parfum

 • Fără parabeni

  Fără parabeni

 • Hipoalergenică

  Hipoalergenică

 • Nu blochează porii

  Nu blochează porii

 • Testat dermatologic

  Testat dermatologic

Cremă Hidratantă
Cremă Hidratantă 
          Ingredients

INGREDIENTE

Apă, glicerină, vaselină, dicaprilil eter, dimeticonă, stearat de gliceril, alcool cetilic, ulei de semințe de Helianthus Annuus, stearat Peg-30, pantenol, niacinamidă, ulei de prunus amygdalus dulcis, tocoferol, acetat de tocoferil, pantolactonă, dimeticonol, acrilați / polimer încrucișat alchil C10-30, carbomer, propilen glicol, EDTA disodic, alcool benzilic, fenoxietanol, hidroxid de sodiu, acid citric. FIL.1765.V00

 

Începeți cu un produs delicat de curățare

O rutină de îngrijire a pielii sensibile începe la duș, cu o loțiune sau un gel de curățare Cetaphil. Aceste produse de curățare mențin hidratarea naturală a pielii pentru o senzație confortabilă, chiar și pentru persoanele cu o piele sensibilă..

 

 

 

Hidratează intens și reface bariera cutanată

Crema Hidratantă contribuie la îmbunătățirea hidratării pielii încă din prima zi, și reface complet bariera hidratantă naturală a pielii în doar 1 săptămână. Această cremă este dovedită clinic pentru calmarea imediată, timp de 48 de ore, a pielii sensibile, uscate și foarte uscate, lăsând pielea catifelată și netedă..

 

 

 

Dezvoltată de medici dermatologi pentru piele sensibilă

Această formulă delicată, non-comedogenică și hipoalergenică nu irită pielea, ceea ce face ca această Cremă Hidratantă să fie ideală pentru utilizarea pe corp sau față. Fără parfum și parabeni, uleiul de migdale dulci și amestecul unic de vitamine și glicerină hidratează pielea sensibilă în profunzime, fără a irita..

 

 

null