Cremă Intens Hidratantă

Badges

 

Pentru piele sensibilă, permanent uscată 

Cremă special creată pentru protejarea și hidratarea imediată și de lungă durată a pielii permanent uscate și sensibile.

• Asigură hidratare intensă și de lungă durată pentru 48 de ore pentru a ajuta la prevenirea revenirii pielii vizibil uscate, oferind o senzație de catifelare
• Complexul de hidratare ERC5 îngrijește pielea uscată, fără a lasa o senzație grasă și menține hidratarea pielii
• Special formulată cu o concentrație ridicată de unt de shea pentru a hrăni în profunzime
• Produs testat dermatologic și cu eficacitate dovedită clinic, delicat pentru pielea sensibilă

DESCRIERE COMPLETĂ

Această cremă intens hidratantă este concepută special pentru protejarea și hidratarea imediată și de lungă durată a pielii foarte uscate și sensibile. Asigură hidratare intensă și de lungă durată pentru 48 de ore, oferind o senzație de catifelare. Complexul de hidratare ERC5 îngrijește pielea uscată, fără a lasa o senzație grasă și menține hidratarea pielii. Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii, incluzând: uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă.
 • Fără parfum

  Fără parfum

 • Fără parabeni

  Fără parabeni

 • Non-comedogenic

  Non-comedogenic

 • Testat dermatologic

  Testat dermatologic

Cremă Intens Hidratantă
Cremă Intens Hidratantă 
          Ingredients

INGREDIENTE

Apă, Glicerină, Palmitat de Izopropil, Extract din semințe de floarea soarelui, Alcool Cetearilic, Ceteareth-20, Dimeticonă, Unt de Shea, Pantenol, Niacinamide, Acetat de Tocoferil, PCA de Sodiu, Pantolactonă, Stearat de Griceril, Acrilați/C10-30 Alchil Acrilat Crospolimer, Benzoat de Sodiu, Sorbat de Potasiu, Acid Citric, Fil.1743.V00

 

Începeți cu un produs de curățare delicat

O rutină de îngrijire a pielii sensibile începe la duș, cu un produs de curățare Cetaphil. Aceste produse de curățare contribuie la hidratarea naturală a pielii pentru o senzație confortabilă, chiar și pentru persoanele cu o piele sensibilă. .

 

 

 

Reface strălucirea și calitatea pielii cu o hidratare de 48 de ore

Îmbogățită cu complexul de hidratare ERC5, incluzând unt de shea, Crema Intens Hidratantă 24h asigură o hidratare intensă și de lungă durată pentru 24 de ore..

 

 

 

Dezvoltată de medici dermatologi pentru pielea sensibilă

Cremă Intens Hidratantă 24h a fost dezvoltată de medici dermatologi și este delicată pentru pielea sensibilă, uscată şi foarte uscată. Cu o formulă care include untul de shea tonifiant și care este non-comedogenică, fără parfum și parabeni, aceasta reprezintă alegerea optimă pentru persoanele cu piele uscată persistentă..

 

 

null