Pro ItchControl Protect Cremă de Mâini

Pro ItchControl Protect Cremă de Mâini

Badges

 

Pentru piele uscată, iritată, sensibilă

Cremă protectoare pentru îngrijirea mâinilor cu piele uscată, iritată și aspră. Oferă protecţie de lungă durată împotriva substanţelor dăunătoare cum ar fi: detergenţi, săpunuri, dezinfectanţi, soluții de curățare şi apă.

• Reduce uscăciunea și mâncărimea pielii după o săptămână
• Reface bariera cutanata și menține hidratarea pielii chiar și după patru clătiri
• Uleiul de jojoba, vitamina E și glicerina contribuie la creşterea gradului de hidratare şi catifelare a pielii
• Întărește rezistența pielii și protejează mâinile foarte uscate, iritate
• Poate fi folosită pe tot parcursul zilei de persoanele care lucrează în domeniul alimentar
• Poate fi folosită sub mânuși chirugicale (de protecție)
• Se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa urme pe obiecte

DESCRIERE COMPLETĂ

Cremă protectoare pentru îngrijirea mâinilor calmează pielea iritată, sensibilă, ameliorând imediat senzația de mâncărime și uscăciune. Reface bariera cutanată și menține hidratarea pielii chiar și după patru clătiri. Poate fi folosită pe tot parcursul zilei, inclusiv de către persoanele care lucrează în domeniul sanitar sau alimentar. Asigură protecție împotriva celor 5 semne ale sensibilității pielii, incluzând: uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă.
 • Fără parabeni

  Fără parabeni

 • Fără parfum

  Fără parfum

 • Hipoalergenic

  Hipoalergenic

 • Nu blochează porii

  Nu blochează porii

Pro ItchControl Protect Cremă de Mâini
Pro ItchControl Protect Cremă de Mâini 
          Ingredients

INGREDIENTE

Apă, parafină lichidă, docosanol, glicerină, clorhidrat de aluminiu, palmitat de etilhexil, ulei din semințe de jojoba, ceteth-10, steareth-20, polidimetilsiloxan, tocoferol fil 0775.

 

Loțiune delicată de curățare, hidratează în timpul curățării

Începeți rutina de îngrijire a pielii sensibile cu Pro Restoraderm Loțiune de Curățare, dovedită clinic pentru curățarea delicată a pielii sensibile. Această loțiune de curățare catifelată, spumantă, fără săpun este suficient de delicată pentru a putea fi utilizată zilnic pe corp, mâini și față..

 

 

 

Calmează pielea iritată, predispusă la eczemă

După curățare, aplicați Pro ItchControl Protect Cremă de Mâini pentru piele uscată, iritată, sensibilă. Această cremă hidratantă se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa urme pe obiecte. Formula non-grasă este absorbită rapid, pentru a calma imediat disconfortul pielii uscate, iritate, sensibile. Tolerabilitate cutanată confirmată dermatologic..

 

 

 

Aplicați o cremă hidratantă pentru rehidratarea, reînnoirea și refacerea pielii

Utilizarea unei creme hidratante înainte de culcare, ca de exemplu Crema Hidratantă contribuie la refacerea hidratării pielii, protejând pielea împotriva uscăciunii pe timpul nopții, astfel încât pielea va avea un aspect și o senzație de prospețime în fiecare dimineață..

 

 

null